dimarts, 28 d’agost de 2012

Rosa Mosqueta i Oli d'Argan. Cuidem la teva pell i cabells.

Ara que acaba l’estiu, i s’acaben les vacances per a molts, és hora de tornar a la rutina diària i recuperar la normalitat. És el moment de recuperar la nostre pell, una mica malmesa pel sol i els nostres cabells. Per això us volem recomanar dos productes que creiem que poden ésser molt interessants per a tots vosaltres.
Les cremes, no són suficients per mantenir la pell i el cabell jove, per tant necessiten d’un suport addicional. Els dos productes que us volem recomanar son  productes naturals, de molt fàcil aplicació i de molt bon portar (al gimnàs, etc...) degut a la seva presentació.


Arko Essencial Oli d'Argan
Or líquid del Marroc Oli vegetal 100% pur i natural per nodrir i hidratar la pell.

Descripció:

 procedeix dels fruits d'un arbre que només creix a les zones semidesèrtiques del sud-oest del Marroc, el Argan. D'aspecte fi i daurat, tanca una composició exclusiva que li atorga unes excepcionals qualitats cosmètiques per les quals també és conegut com el "Or líquid del Marroc". Arkoesencial oli d'Argan és un oli extret per primera pressió en fred, 100% pur i sense refinar, el que garanteix la seva màxima qualitat. Aplicat de manera quotidiana, exerceix un efecte antienvelliment, a més d'hidratar i reparar la pell, ajudant-la a recuperar la seva lluminositat i reduir les línies d'expressió. Els seus resultats en el cabell són igualment excepcionals deixant suau, brillant, nodrit i prevenint les puntes obertes.

Arko Essencial Oli de Rosa Mosqueta.

Oli vegetal 100% pur i natural per atenuar arrugues i cicatrius Repara i regenera la pell

Descripció:

La Rosa mosqueta (Rosa moschata) és abundant a Xile, on el clima i el sòl són particularment propicis per al seu desenvolupament. Arkoesencial oli de Rosa mosqueta és un oli extret per primera pressió en fred, 100% pur i sense refinar, el que garanteix la seva màxima qualitat. Contribueix a atenuar les cicatrius (cremades, cirurgia, estries, marques d'acne ...) i arrugues, millorant el grau d'elasticitat de la pell.

Aplicar directament a la zona. En cas de cicatrius, aplicar matí i nit.

si us interessa el producte i voleu saber més coses sobre les seves propietats i utilització, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Des de la Farmàcia Ausa, us aconsellarem i us donarem solució a tots els vostres dubtes.

Telf: 93-8836037.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.