dilluns, 25 de novembre de 2013

CB12 PER COMBATRE L'HALITOSI. JA A LA FARMÀCIA AUSA

CB12 és un nou  col·lutori bucal d'Omega Pharma que combat l'halitosi . El  col·lutori bucal patentat és una fórmula única que neutralitza i impedeix la formació de les substàncies que causen la halitosi .

CB12 és eficaç durant 12 hores , gràcies a la seva capacitat per unir-se mitjançant enllaços químics als teixits de la cavitat oral . Aquest  col·lutori bucal es va formular, va avaluar i documentar mitjançant un cromatògraf de gasos ( un instrument fabricat per a aquest fi i capaç de detectar els gasos sulfurosos ) , dels quals només n'hi ha unes poques unitats a tot el món .

Què és l'halitosi ?

L'halitosi ( mal alè ) és un problema important que afecta homes i dones de totes les edats . Alguns estudis indiquen que fins al 50 % de les persones tenen problemes amb el seu alè .

Moltes vegades, els consells que es donen per millorar l'halitosi porten a la memòria els remeis casolans de fa 2000 anys , com ara beure molta aigua , descansar i menjar julivert .

La idea equivocada més comuna sobre l'halitosi és que s'origina a l'estómac , quan de fet , el problema s'origina gairebé sempre a la boca . Es podria dir que tots podem patir halitosi en algun moment de les nostres vides .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.