dijous, 30 de maig del 2013

vit.AminT triptòfan a FARMÀCIA AUSA

FARMÀCIA AUSA

Si et sents cansat, no et desesperis. És hora d'optimitzar l'energia que portes dins. Tens més força de la que imagines, i vit.Amin-T t'ajudarà a explotar tot el teu potencial. És possible aprofitar tots els recursos del teu cos, activant totes les teves "armes" vitals gràcies al L-Triptòfan i a les vitamines B. Si vols impulsar un nou esperit positiu a la teva vida diaria, vit.Amin-T és el teu aliat perfecte, a la FARMÀCIA AUSA JA EL TENIM APUNT PER A TU!!!.

A qui pot beneficiar?
Està indicat tant en situacions de desgast esportiu com en la vida quotidiana que requereixen una recuperació de la vitalitat física i mental.
Què és el Triptòfan?
El triptòfan és un aminoàcid essencial, això significa que el nostre organisme no pot fabricar-lo, únicament es pot aconseguir a través de l'alimentació. El cos utilitza el triptòfan per produir serotonina, una hormona que exerceix de neurotransmissor ja que transmet la informació al cervell. Aquesta informació forma un seguit de respostes específiques del nostre organisme, que tenen una influència directa sobre:

• La termoregulació
• Els comportaments alimentaris
• Els comportaments sexuals
• El cicle son-vigília (via síntesi de la melatonina, l'hormona de la son)
• El dolor
• L'humor i l'ansietat
• El control motor
Algunes situacions com un règim hipocalòric, un desgast esportiu, un augment de treball, els canvis d'estacions, etc. poden suscitar una caiguda de la taxa de serotonina. La conseqüència principal és l'augment dels següents símptomes: decaïment, estrès, fatiga psíquica, insomni, ansietat.
Què vitamines porta?
Les vitamines del grup B i especialment la vitamina B6 afavoreixen el bon metabolisme del triptòfan. Però també ofereixen altres tipus de beneficis:

VITAMINA B1: Essencial per a la conversió de triptòfan en serotonina. Intervé en el metabolisme energètic i afavoreix la resistència i el rendiment, tant físic com psíquic. Assegura el normal funcionament de les cèl·lules nervioses.
VITAMINA B2: Essencial per a la conversió de triptòfan en serotonina. Intervé en el metabolisme energètic i afavoreix la resistència i el rendiment, tant físic com psíquic. És essencial en el transport d'oxigen. Assegura el normal funcionament de les cèl·lules nervioses.
VITAMINA B3: Essencial per a la conversió de triptòfan en serotonina. Intervé en el metabolisme energètic i afavoreix la resistència i el rendiment, tant físic com psíquic. Assegura el normal funcionament de les cèl·lules nervioses.
VITAMINA B6: Essencial per a la conversió de triptòfan en serotonina. Manté el funcionament de les cèl·lules nervioses ja que intervé en la formació de mielina. És essencial per a l'equilibri electrolític corporal.
VITAMINA C: És un potent antioxidant. Afavoreix el sistema immunitari. És essencial en la síntesi de col·lagen i en la biodisponibilitat del ferro
VITAMINA B9: Essencial per a la conversió de triptòfan en serotonina. Intervé en la formació de glòbuls vermells i glòbuls blancs a la sang. Assegura el normal funcionament de les cèl·lules nervioses.
Compatibilitat de VitaminT Triptòfan
VitaminT Melatonina i VitaminT Triptòfan, no només són compatibles sinó que a més són complementaris. Prendre una càpsula de VitAminT Melatonina a la nit combinat amb una càpsula de VitAminT Triptòfan pel dia, constitueix un tàndem formidable per regularitzar el cicle son-vigília, com a tractament nutricional complet tant de l'estat d'ànim decaigut com dels efectes produïts per la falta de son. 

Per tant, se sumen les seves accions. Prendre els dos productes ajuda a mantenir el cicle natural del cos, facilitant un dia prometedor en aixecar-se, així com un descans reparador al anar a dormir.

A LA FARMÀCIA AUSA CONTINUEM TREBALLANT PER TU I PER PRESENTAR-TE ELS MILLORS I MÉS NOUS PRODUCTES DEL MERCAT. SI TENS CAP DUBTE FES-NOS LA CONSULTA SENSE CAP COMPROMÍS.
JA SAPS LES NOSTRES VIA DE CONTACTE:

O DEIXA EL TEU COMENTARI.
FINS AVIAT.

2 comentaris:

  1. And, one give up plus from planting garlic is it is edible.
    There are a new insurance solutions offering many completely benefits to purchase business.


    My web-site; tanie wczasy

    ResponElimina
  2. Associated with tips will give support to you to learn how how to end up your kid to stop lying.
    Why I blog my life, yet why I devotion you all so much.


    my website; zespół muzyczny Bydgoszcz

    ResponElimina

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.