dimarts, 1 d’abril del 2014

Raspalleu-vos les dents amb la FARMÀCIA AUSA.

FARMÀCIA AUSA
La higiene és una de les principals formes de preservar la nostra salut. Dins de la higiene diària no hem d'oblidar la cura de la nostra boca durant totes les etapes de la vida, ja que la manca d'aquesta podria comportar múltiples malalties .
És responsabilitat dels pares, crear uns bons hàbits d'higiene oral en els nens. És important seleccionar un raspall dental adequat amb filaments suaus per realitzar una neteja eficaç de les dents i les genives. També la selecció de la pasta o gel dentifrici ha d'anar acompanyat del consell professional del farmacèutic. En la majoria dels casos es recomana el fluor (enfortidor de l'esmalt dental), que ha de ser administrat de manera responsable segons l'edat del nen. L'ús de glopeigs bucals pot ser utilitzat quan el nen adquireix habilitats per escopir i no empassar el líquid .


En l'adolescència , conforme va canviant les dimensions de la cavitat oral, és convenient canviar el raspall de dents i la pasta dentífrica infantil per productes per a adults. En l'etapa adulta han de mantenir de per vida els hàbits d'higiene bucal adquirits, juntament amb les revisions periòdiques del dentista.

A la FARMÀCIA AUSA disposem d’una amplia gama de productes destinats a la salut de la teva boca. Vine i t’aconsellarem sobre quin és el millor producte per a tu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.