dimarts, 25 de juny del 2013

FOTOPROTECCIÓ ISDN I FARMÀCIA AUSA

Cada any hi ha més casos de càncer de pell que de mama, pròstata i pulmó junts. I aproximadament el 90% dels càncers de pell no melanoma estan associats a l'exposició a la radiació solar *.

Així que la fotoprotecció és vital. Per això, LA FARMÀCIA AUSA i ISDIN vol difondre aquest missatge i ajudar a prevenir el càncer de pell amb una innovadora iniciativa de conscienciació social, basada en una pel · lícula i en una App gratuïta.

FARMÀCIA AUSA




FARMÀCIA AUSA

El joc que ensenya els teus fills a fotoprotegerse bé del sol!
Educar els nens sobre bons hàbits en fotoprotecció és especialment rellevant per reduir el risc de càncer de pell en el futur.

IsdinSunGame és una aplicació gratuïta per a telèfons i tauletes Android i iOS, on podràs gaudir d'un fantàstic joc de plataformes i acció, que evoca els grans clàssics dels videojocs.

A través dels IsdinSunProtectors, viuràs una apassionant aventura a la Isla Mágica, que amaga les innovadores textures dels productes ISDIN.

L'aplicació es complementa amb un joc de cartes col·leccionables i una secció per conèixer els millors consells per Fotoprotegerse Bé.



DESDE LA FARMÀCIA AUSA VOLEM INCIDIR MOLT ACTIVAMENT EN LA NECESSITAT DE FOTOPROTEGIR-TE CORRECTAMENT I APOSTEM PER ISDN EN TOTA LA SEVA AMPLIA GAMMA DE FOTOPROTECTORS.

SI VOLS QUE T’ACONSELLEM VISITENS A LA FARMÀCIA AUSA.


NO DEIXIS CREMAR-TE, CUIDA LA TEVA PELL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.