dissabte, 16 de febrer del 2013

OLIS QUE CUIDEN LA TEVA PELL


La pell es veu, es toca, s’olora... És el mirall que mostra com som o com ens trobem. Per això ens hem de cuidar.

Per evitar el deteriorament per envelliment o atacs d’agents externs, Farmàcia Ausa us presenta una gama de Tres OLIS ESSENCIALS, Oli d’Argán, Arbre del Té i Rosa mosqueta, son olis extrets de la naturalesa, coneguts desde fa molts anys, son una meravellosa  opció perquè la teva pell rebi l’atenció que necessita.


OLI D’ARGÁN.

FARMÀCIA AUSARegenera la pell gràcies al seu contingut en àcids poli i mono insaturats omega 3, omega 6 i omega 9, àcids grassos essencials. És antioxidant, nodreix la pell i la regenera. A la pell seca li torna la suavitat i la brillantor, posseeix una acció antiarrugues i antiedat. També endureix les ungles fràgils i és ideal per a pell seca i deshidratada.

OLI ROSA DE MOSQUETA.

Prevé l’envelliment prematur de la pell ( amb el seu us diari pot corregir arrugues, cicatrius i taques), regenera i nodreix la pell, li torna l’elasticitat. Prevé l’aparició d’estries durant l’embaràs i millora la pell que pateix psoriasis.
FARMÀCIA AUSA

OLI DEL ARBRE DEL TÉ.

FARMÀCIA AUSA
Posseeix activitat antimicrobiana, prevé l’infecció per fongs a persones que utilitzen habitualment piscines publiques, saunes, gimnasos, etc... també és un bon repel·lent d’insectes i polls. Millora l’aspecte de la pell que presenta acne i millora la cicatrització de ferides i cremades, impedint la seva infecció. També és un bon desodorant.



A LA FARMÀCIA AUSA US EXPLIQUEM COM UTILITZAR-LO I QUIN ÉS EL MEU APROPIAT PER A LES VOSTRES NECESSITATS I CARACTERÍSTIQUES.
CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.