dimarts, 14 de maig del 2013

ALERGO ALARM - APP PER LES TEVES AL.LÈRGIES. FARMÀCIA AUSA INFORMA


Fa pocs dies, ens va arribar l'informació sobre Alergo A!arm, és una aplicació destinada a conèixer els nivells de pol·len a la teva província i que ens permet també saber la predicció dels mateixos per als pròxims dies amb les possibles incidències que es puguin produir. Aquesta és una aplicació desenvolupada per Almirall, amb col·laboració amb la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica, que ofereix les concentracions de diferents pol·lens recollides per les estacions de mesura d'aquesta Societat en diferents localitats.



farmàcia ausa

En aquesta època és quan més afloren, els problemes al·lèrgics que milers de persones pateixen. Tota indicació, que aquest tipus de pacients pugui trobar és molt útil i aquest tipus d'aplicacions permet tenir a mà informació molt important. Aquestes dades han de servir simplement d'orientació per als pacients perquè sigui el metge d'Atenció Primària el que decideixi sobre la seva medicació.

Ara, us explicarem com funciona l'aplicació. Alergo A!arm, és una app molt fàcil d'utilitzar i configurar, aquesta aplicació consta de quatre pestanyes:

Pol·lens: Es mostren els nivells de pol·len diaris de diferents espècies: Bedoll, Cupressàcies, Gramínies, Olivera, Plantago, Plàtan d'ombra, Quenopodiàcies i Parietària i el risc que representen per a la salut els nivells de pol·len mesurats per les estacions de mesura locals. A més es mostren les condicions meteorològiques actuals.

PREDICCIÓ: Es detalla una completíssima predicció dels nivells de pol·len esperats en la nostra localitat, els possibles riscos que es poden donar derivats dels nivells de pol·len mesurats.

CONFIGURACIÓ: On es poden configurar la zona de la qual volem conèixer els nivells, les al·lèrgies que volem que ens mostrin a la pantalla d'inici i les alarmes que volem configurar perquè ens avisin.

LOCALITZACIÓ: En aquesta pestanya, podem decidir de manera manual la localitat de la qual volem conèixer els nivells de pol·len o que automàticament es detectin els nivells de la zona local.

L'aplicació Alergo Alarm està disponible per Iphone en l'App Store o per a mòbils amb sistema Android al Google Play Store.

Si vols més informació relacionada amb les al·lèrgies, no dubtis a consultar-nos. a La FARMÀCIA AUSA disposem d'una amplia gama de productes per a millorar les teves al·lèrgies.


7 comentaris:

  1. Canada delivers Hank Snow, Shania twain and Anne Murray.
    Another effective music teaching resources are
    in-house seminars, workshops and symposiums.

    Feel free to visit my web site - imprezy integracyjne

    ResponElimina
  2. These musicians resort to the most important DIY method (Do-It-Yourself).
    These images can sometimes be found painted musically throughout the section.


    My web page agencja detektywistyczna

    ResponElimina
  3. When you submit your accounts functions and login, you may goes as a response
    to each history.

    Also visit my site: agencja detektywistyczna warszawa

    ResponElimina
  4. 'I am very inquiring in the place from working at just the EPA. There are panel manufactures that are already following these tips.

    my webpage ... agencja detektywistyczna warszawa

    ResponElimina
  5. Due to this approach reason, real show place in India is the biggest growing sectors.


    Here is my blog post - adwokat warszawa

    ResponElimina
  6. To customize the products in your own way is brand new trend running
    in our days. What reason do the for needing a customized
    T shirt?

    Feel free to surf to my weblog organizacja wczasów

    ResponElimina
  7. These combined problems took 36 numerous hours to
    charge it again from empty that will help full.
    Solar panels can take on many forms, shapes and kinds.


    my weblog ... szamba

    ResponElimina

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.