dilluns, 15 de juny del 2015

Kyrocream, Kyrocream Sport Hot i Kyrocream Sport Ice a la Farmàcia Ausa de Vic

Kyrocream, amb els beneficis de l’àrnica, l’hipèric i la calèndula, millora l’elasticitat de músculs i lligaments i ajuda a evitar lesions en l’exercici diari. També actua com a recuperador muscular després del cansament de cada dia o d’un esforç físic intens.


I ARA A LA FARMÀCIA AUSA TAMBÉ HI POT TROBAR


Kyrocream Sport Hot i Kyrocream Sport Ice, dues noves especialitats Kyrocream tech&natural


Kyrocream Sport Hot incorpora extractes naturals de vainilla a la reconeguda fórmula original Kyrocream, a base d’àrnica, hipèric i calèndula. Els vanilloides estimulen el sistema nerviós sensorial, i escalfen i milloren l’elasticitat muscular ajudant a prevenir lesions en l’exercici físic. Una crema ideal per el massatge esportiu i per preparar la musculatura per un esforç físic important.
Kyrocream Sport Ice en canvi, és un gel que afagèix als seus ingredients naturals l’apreciat oli de ravintsara, un alcanforer utilitzat des de l’antiguitat per la seva gran eficàcia en la recuperació muscular. El gel més adequat per aplicar després d’un exercici físic agut i continuat,  ja que relaxa i alleuja el cansament, aportant benestar muscular.

1 comentari:

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.