dijous, 4 d’octubre del 2012

Laselle - Exercitadors de Kegel. La forma més efectiva d'enfortir el sòl pèlvic.


Tenir una musculatura pèlvica forta i sana ofereix multitud de beneficis al llarg de totes les etapes de la dona, des de l'embaràs i la menopausa fins a la continència i la intimitat. Cal tenir en compte que sense una ajuda específica per exercitar aquests músculs pot resultar difícil tenir la certesa que s'estan exercitant correctament. Els Exercitadors de Kegel Laselle et permeten cerciorar que la rutina que realitzes és efectiva.Les dones que es preparen per a l'embaràs poden utilitzar els Ejercitadores de Kegel Laselle per entrenar els músculs involucrats en el part, reduint al seu torn la pèrdua de control de la bufeta molt freqüent durant l'embaràs. Al seu torn, enfortir els músculs del sòl pelvià abans de l'embaràs afavoreix una recuperació postpart més ràpida, disminuint la possibilitat de trencaments o episiotomies que es poden produir en donar a llum.Les dones amb menopausa es poden beneficiar d'una disminució en la incomoditat vaginal i en la incontinència, mentre que totes les dones podran experimentar una millora de la circulació i oxigenació a la regió pèlvica, així com un increment de l'estimulació durant les activitats íntimes.Crear una rutina pròpia per a l'enfortiment del sòl pèlvic és senzill. Comença seleccionant el nivell de resistència en què et trobis còmoda. A mesura que la fortalesa dels teus músculs s'incrementi, pots utilitzar una bola Laselle més pesada, o unir diversos Ejercitadores a través del cordó per utilitzar conjuntament, crear més resistència i ampliar l'àrea de contracció. Recorda que és important evitar demanar-li massa al teu cos i, igual que amb qualsevol nova rutina d'exercicis que emprenguis, sempre has de consultar al teu metge sobre qualsevol dubte que tinguis.Recorda que en cuidar adequadament dels teus Ejercitadores de Kegel estàs perllongant la seva vida útil i els mantindràs lliures de bacteris nocius. Després d'usar teus Ejercitadores, neteja'ls sempre amb el nostre Netejador de Accessoris Íntims o amb un producte dissenyat amb aquest propòsit i guarda'ls a la funda per a un millor manteniment.

Els Exercitadors de Kegel Laselle ofereixen una manera senzilla i efectiva de tonificar els músculs del sòl pèlvic. Pots utilitzar-los amb discreció mentre realitzes les teves activitats quotidianes, proporcionant un entrenament complet i ajudant-te a localitzar i enfortir els músculs pèlvics mitjançant les contraccions. Dins de cada exercitador hi ha una petita bola amb pes que respon als moviments del teu cos, provocant lleugeres vibracions cinètiques que fan que els teus músculs es contreguin i relaxin mentre camines.

Fabricats en silicona extra suau per augmentar la comoditat i seguretat, els nostres Exercitadors de Kegel Laselle es netegen fàcilment i estan disponibles en 3 pesos diferents. Aquests 3 pesos proporcionen diferents nivells de resistència i poden combinar i adaptar-se a la rutina, a mesura que el sòl pèlvic s'enforteix, ajudant-te a alliberar tot el potencial que aquests músculs ofereixen.

Pes 28g: Per a la primera vegada
Pes 38g: Per incrementar la resistència
Pes 48g: Per a una rutina més avançada


Especificacions• Els Exercitadors de Kegel Laselle estan fabricats en silicona sense ftalat aprovada per la FDA i plàstic ABS, són aptes per al contacte amb la pell i molt còmodes d'utilitzar.• El cordó té una longitud de 7 cm per a una fàcil extracció.
• Els Exercitadors tenen un diàmetre de 36mm.Descobreix avui la nostra Rutina de Kegel Laselle!Clica aquí per descarregar el nostre fullet Laselle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.