dissabte, 6 d’octubre del 2012

Tommee Tippee - Ja a la Farmàcia Ausa.




Els nadons estan més feliços quan tot funciona com la naturalesa disposa, especialment a l'hora de menjar. Per això Tommee Tippee ha dissenyat la guardonada gamma Closer to Nature, una línia única de biberons i accessoris per a l'alimentació del nadó que utilitza la  tetina extra ampla Closer to Nature ®, que imita la flexió i elasticitat del pit de la mare.
La nostra gamma Closer to Nature ® ofereix una àmplia selecció de solucions per a l'alimentació i biberons per al nadó, des dels esterilitzadors i extractors de llet Closer to Nature als innovadors accessoris per a viatge, que fan que els desplaçaments siguin més còmodes. Per això, independentment de si donaràs al teu nadó el pit o el biberó, Closer to Nature té tot el que el teu nadó necessita per alimentar.
Closer to Nature ®: perquè sigui més fàcil combinar la lactància amb el biberó

Closer to Nature: tranquil · litat i dentició

Alguns nadons necessiten alguna cosa més que una abraçada per tranquil · litzar-se. Els xumets i els mossegadors Closer to Nature, la gamma més venuda de Tommee Tippee ®, s'han creat pensant en això.

Els productes per calmar el nadó Closer to Nature s'han fabricat amb especial cura, amb la col · laboració d'experts en pediatria, per ajudar-te a tranquil · litzar teu fill al mateix temps que protegeixes el seu desenvolupament oral.

Per això des de la FARMÀCIA AUSA et recomanem que pensis primer en Tommee Tippee Closer to Nature si mai necessites un xumet o mossegador.

Biberons i Tetines

T'estàs plantejant donar el biberó al nadó? A Tommee Tippee sabem l'important que és la nutrició per a la salut i la felicitat del teu fill, per això hem creat la nostra premiada gamma de biberons sense BPA i accessoris per a l'alimentació amb biberó.
Els productes per a l'alimentació del nadó de la gamma Closer to Nature s'han dissenyat amb la col · laboració d'experts en lactància i utilitzen una tetina de característiques úniques que imita la flexió, tacte i moviment del pit matern, per ajudar a passar del pit al biberó i viceversa.
Fes un cop d'ull a continuació a la nostra gamma de biberons, tetines i accessoris per a l'alimentació amb biberó:Tommee tippee biberons. 


Extractors de Llet i complements.

En Tommee Tippee tenim una àmplia gamma d'accessoris per a la lactància, com els extractors elèctrics, extractor manual, discs de lactància i productes per a l'emmagatzematge de la llet per assegurar-nos que tens tot el que necessites per a tu i per al nadó.
Donar el pit és una forma excel · lent de proporcionar al nadó tots els nutrients saludables que necessita per créixer, i la nostra fantàstica gamma de extractors de llet i accessoris per a la lactància s'ha dissenyat especialment perquè siguin fàcils, efectius i còmodes per ajudar-te a combinar el pit amb el biberó.
Fes un cop d'ull a continuació a la nostra gamma d'extractors de llet, discs de lactància i accessoris per a la lactància: Tommee Tippee - Extractors i complemets.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.