dimarts, 30 d’abril del 2013

VOLS GUANYAR A LA CEL•LULITIS? CONSELLS PRÀCTICS FARMÀCIA AUSA


Quan una clienta entra per la porta de la farmàcia i durant una consulta surt la paraula cel·lulitis, sembla que hagi vist el dimoni. Per això avui volem parlar-vos de la cel·lulitis. Us explicarem una mica què és? de quins tipus n’hi ha? i us respondrem algunes de les consultes més freqüents que ens feu arribar. Esperem que us sigui de utilitat i si tot i així us sorgeix alguna pregunta més no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres a traves de qualsevol dels canal que tenim oberts.

QUÈ ÉS LA CEL·LULITIS?
És el resultat del canvi d’estat del teixit conjuntiu produït per l’acumulació d’aigua, greix i toxines. Provoca alteracions del teixit fibrós i del sistema circulatori.

Generalment apareix en etapes on es produeixen canvis hormonals, sobretot en les dones.
Aquestes etapes serien:
-        La pubertat.
-        Embaràs.
-        Utilització d’anticonceptius orals.
-        Menopausa.
ON ES LOCALITZA?
En les dones sol ser en llocs molt concrets: natges, malucs, cuixes etc... en casos d’obesitat pot estar localitzada per tot el cos.

TOTA LA CEL·LULITIS ÉS IGUAL?
No tota la cel·lulitis és igual i es classifica segons la seva consistència:
-        Edematosa: apareix a la pubertat. Les cuixes i les natges perden les formes arrodonides.
-        Dura: la pell és compacta i difícil de pessigar. Apareix en dones joves i si es pessiga apareix la pell de taronja. Pot ser dolorosa al tacte.
-        Tova o flàccida: la pell és fàcil de pessigar, tova i de tacte esponjós. Fa bosses que varien en canviar de postura. No sol ser dolorosa.

LA CEL·LULITIS ÉS HEREDITARIA?

Sí, existeix una clara predisposició genètica per desenvolupar cel·lulitis.

EL TABAC EMPITJORA LA CELULITIS?

Sí, s’ha demostrat que fumar debilita la formació del col·lagen. Un teixit connectiu dèbil afavoreix la presencia de grassa a la dermis.

NOMÉS AFECTA A LES DONES?

No, però majoritàriament afecta a les dones, inclús a les que estan molt primes, encara que es visualitza més a mida que les persones s’engreixen.

LA CEL·LULITIS NOMÉS APAREIX AL GLUTIS I LES CAMES?

La concentració de grassa apareix principalment a les “cartutxeres”, la cara interna de les cuixes, zona abdominal, genolls, turmells, però també pot arribar a aparèixer als braços, espatlles, pits o regió cervical.

ÉS POSSIBLE ACABAR DEL TOT AMB LA CEL·LULITIS?

Encara que eliminar-la del tot és quasi impossible, amb el mètode adequat es pot millorar de forma visible l’aspecte de la pell.

SÓN EFECTIUS ELS ANTICEL.LULÍTICS?

El més important és seguir uns bons hàbits higiènics de vida, alimentació, exercici, i una aplicació correcta de la crema anticel.lulítica. Però per poder obtenir bons resultats, sobretot és important ser molt constants.

QUANS COPS AL DIA M’HE D’APLICAR L’ANTICEL.LULÍTIC?

Les cremes anticel.lulítiques s’han d’aplicar dos cops al dia, realitzant un bon massatge en tota la zona afectada per la cel·lulitis. Si feu servir stick o sèrum amb una aplicació al dia és suficient.

QUAN TEMPS M'HAURÉ D'APLICAR L’ANTICEL.LULÍTIC?

Els ANTICEL.LULÍTICS s’han d’aplicar durant tot l’any. El període mínim que s’aconsella és de 3 o 4 mesos, encara que els resultants son visibles a partir de les dues setmanes.

QUIN TIPUS DE DIETA HE DE FER PER PERDRE PES I UNA MICA DE CEL·LULITIS?

En general s’aconsella fer una dieta saludable, que ha de ser una mica hipocalòrica i nutricionalment molt equilibrada. A la FARMÀCIA AUSA tenim els millors programes dietètics per ajudar-vos a portar uns hàbits alimentaris adequats sense seguir dietes ràpides de les anomenades “miracle”.

PUC FER ALGUNA COSA MÉS QUE APLICAR-ME L'ANTICEL.LULÍTIC?

Sí, segons el grau de cel·lulitis que tingui també és aconsellable prendre nutricosmètics, homeopatia, massoteràpia o tècniques estètiques.


FARMÀCIA AUSASi els ha quedat cap dubte o cap pregunta sense resposta, no dubteu a visitar-nos i us aconsellarem la millor solució a les seves necessitats. A la Farmàcia Ausa trobaran la més amplia gamma de productes anticel.lulítics i els millors consells de com aplicar-los.

FARMÀCIA AUSA





Treballem amb els productes de la casa Somatoline cosmetic i la marca Elancyl. Si volen conèixer més coses dels productes d’aquestes marques passi un lector de codis qr sobre el codi qr. I SI VOL veure un video de com aplicar l'anticel.lulític scan al qr del mig.



FARMÀCIA AUSAFARMÀCIA AUSAFARMÀCIA AUSA

1 comentari:

  1. Majority of software organizations of India can be known for their particular quality of deliver the
    results.

    Visit my web site: adwokat łódź

    ResponElimina

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.