divendres, 16 de novembre del 2012

Farmàcia Ausa: Consells dietètics.


Consells dietètics. Farmàcia Ausa
Des de la Farmàcia Ausa, volem ajudar-vos a mantenir la línea. Per això avui us donarem uns consells per millorar els vostres hàbits alimentaris.


  1. Escull sempre la versió integral o rica en fibra dels aliments. Pa integral, arròs integral, cereals integrals, etc.
  2. Beu aigua al llarg del dia per evitar la deshidratació. Moltes vegades pensem que tenim gana i el que ens passa és que tenim set.
  3. Amaneix i cuina amb una culleradeta d'oli d'oliva verge extra. No només t'ajuda a mantenir el pes si es pren amb moderació, a més t'ajuda a conservar la salut cardiovascular i a mantenir-te jove.
  4. Escull aliments rics en proteïnes i baixos en greixos. Les proteïnes t'ajuden a crear múscul si fas exercici i a augmentar el metabolisme. Escull aliments com ous cuits, truites a la franceses, peixos a la planxa o al vapor, carns magres i aus a la planxa, iogurts naturals, formatges frescos, etc. 
  5. Menja fruites i verdura riques en vitamina C. La vitamina C del kiwi, fruites del bosc, cireres, cítrics, bròquil, pebrots, cols, etc. t'ajuda cremar els greixos i té efectes antiinflamatoris que ajuden a eliminar líquids.
  1. Crema greixos amb iode. La glàndula tiroide necessita iode per funcionar i produir hormones "devora-greixos". El iode es troba en aliments com la sal iodada, els peixos de mar i el marisc, els xampinyons, els espinacs i les pastanagues.
  2. Controla la glucèmia amb crom. El crom influeix en la taxa de glucèmia i disminueix la insulina en sang perquè es pugui mobilitzar el greix del teixit adipós. Trobes crom a les prunes, cereals de gra integral, nous, bròquil i formatges.
  3. Els aliments crema-greixos no funcionen sols per cremar greix cal moure’s, així que és imprescindible que cada dia dediquis un mínim de 30 minuts a fer exercici. Intenta començar el dia fent esport i esmorzar després de la dutxa. Al principi costa però al cap d'uns dies notaràs que vas perdent pes amb facilitat i que la gana està controlada al llarg del dia.

No dubtis a consultar-nos els teus dubte en els hàbits alimentaris. A la FARMÀCIA AUSA t’aconsellarem i t’ajudarem a millorar les teves rutines alimentaries.
Així aconseguiran un millor benestar tant físic com emocional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.