dimarts, 5 de març del 2013

Pilfood Complex, la solució definitiva a FARMÀCIA AUSA.


QUÈ ÉS PILFOOD ?

Pilfood és el tractament per la caiguda del cabell més recomanat pels Dermatòlegs i amb més de 35 anys d'experiència.


QUÈ CAUSA LA CAIGUDA DELS CABELLS?

Les causes són diverses: l'estrès, la mala alimentació, hàbits no saludables i alguns agents externs (com la pol·lució, el canvi de temperatura o els tints) i sobretot el més comú, l'alopècia.


Els productes Pilfood per a la caiguda del cabell proporcionen les vitamines, nutrients i aminoàcids essencials que el cos necessita per produir la queratina, el 90% de la composició del pèl, per prevenir la caiguda.


Pilfood té diferents tipus de productes per a la caiguda del cabell: les càpsules i comprimits, de via oral i el xampú anticaiguda d'ús diari.

Els comprimits Pilfood Complex són un producte pioner per a la caiguda del cabell que actua des de l'interior, directament des de l'arrel, la part viva del cabell. Pilfood Complex està indicat tant per a homes com dones amb un pèl feble, danyat i trencadís.

El xampú Pilfood Direct anticaiguda és un tractament tòpic d'ús diari que conté Pro-Anagex, un revitalitzant capil·lar que frena la caiguda del cabell i recupera el volum, suavitat i brillantor del pèl.

¡ Pilfood és la solució definitiva contra la caiguda del cabell!

Aprofita la oferta de llançament a FARMÀCIA AUSA i per la compra de Pilfood Complex et regalem el xampú Pilfood Direct anticaiguda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra confiança.
Farmàcia Ausa.